Selecteer een pagina

OVER ONS

Gedurende jaren heb ik me toegespitst op een combinatie van therapieën en consulten die de ondernemende mens terug in zijn krachten plaatst. In het dagelijkse leven lopen we vaak ons zelf voorbij en soms gebeuren er dingen waar we geen vat op hebben.

Het lichaam weet meestal meer dan het verstand kan begrijpen maar stress en beslommeringen beletten ons de rust te vinden die ons lichaam voor herstel nodig heeft. Daardoor komen we letterlijk vast te zitten en ontstaan fysieke problemen die het gevolg zijn van een onevenwicht op meerdere vlakken.

Mijn kwaliteiten zijn dat ik me op die diverse vlakken tegelijkertijd kan toespitsen zodat de klant zijn innerlijke krachten terugvindt en verder ontwikkelt om de energie te leveren die nodig is om de plannen als ondernemende mens te realiseren.

Naast diverse cursussen in binnen- en buitenland combineer ik naar eigen initiatief een aantal therapieën die zowel het innerlijk als het uiterlijke verzorgen. Gebruikmakend van diverse technieken die uitstekend op elkaar afgestemd zijn, worden een aantal modules samengesteld die telkens inspelen op een bepaalde gemoedstoestand. Ik reik de tools aan om te kunnen evolueren. Ik help de klanten zichzelf te helpen.

Ondernemen met passie zit van jongs afaan in mijn bloed. Wees anders dan anderen, durf te leven vanuit jouw ziel. Als ik even terugkijk naar welke prachtige ervaringen die ik al kon beleven in mijn leven, dankzij mijn ondernemerschap…

Nooit ben ik blijven stilstaan, maar altijd blijven groeien naar een nieuwe toekomst, met passie voor mezelf en voor de toekomst van de kinderen.

Ik ben de bezieler van Be-Awesome. Mijn doel is om andere ondernemers te helpen op hun pad naar de vernieuwing. Dit vind ik een leuke uitdaging. 

Wat ik doe is vanuit passie voor het leven en de natuur, met de nodige kennis.

Als business coach en mentor voor jouw persoonlijkheid brengen we meer balans en automatisering in jouw nieuwe bestaan.

Van binnen in jouw onderneming en buiten jouw onderneming.

Van binnen in jouw lichaam en daardoor ga je stralen zoals nooit te voren.

Zin om hier meer over te weten te komen mag je altijd een intake gesprek boeken via het contactformulier of telefonsich contact met me opnemen +32478814134.

Liefs, Martine

ONZE MISSIE

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risus. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Sed porttitor lectus nibh. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

CONTACT

info@be-awesome.be

WORKSHOP

In chaos blijven ondernemen